KILPAILUN SÄÄNNÖT PÄHKINÄNKUORESSA
#rec18886848Tarkemmat säännöt ja ehdot alempana, mutta avainkohdat tiivistettynä:

PALKINTO

VIP-Liput 3 hengelle Spotlight Festivalille sekä 3 hengen Helikopterikuljetus paikanpäälle tapahtumaan!

OSALLISTUMINEN

Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Osallistuminen on maksutonta ja jokainen henkilö voi osallistua 1 kerran / kanava, eli yhteensä max. 3 kertaa:1. Kommentoimalla kilpailukuvaa Facebookissa
(Jakaminen ei ole pakollista, mutta arvostaisimme sitä kovasti!)

2.
Instagram: Seuraa @SpotlightFinland ja merkkaa kommentteihin muutama kaverisi.


3.
Täyttämällä tiedot allaolevaan kaavakkeeseen
Osallistumalla kaikkien kolmen kanavan kautta voi siis parantaa omia voittomahdollisuuksiaan!

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt!

Osallistuminen kilpailuun onnistuu myös täyttämällä allaoleva kaavake. Täyttämällä kaavakkeen hyväksyt, että tietojasi voidaan käyttää Spotlight Fesivalin sekä Day 2 Group Oy:n markkinointikäytössä. Rekisteritiedot alempana
KILPAILUN TARKEMMAT EHDOT JA SÄÄNNÖT
Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö, jonka terveydentila ei ole esteenä helikopterikuljetukselle.

Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Jokainen luonnollinen henkilö voi osallistua kilpailuun max. 1 kerran / kanava, yhteensä 3 kertaa. (kanavat lueteltu ylempänä)

Kilpailun järjestäjä säilyyttää oikeuden lisätä uusia kanavia kilpailuun kesken kilpailuajan.

Voittaja arvotaan 4.6.2017. Voittajaan otetaan yhteys samaa kanavaa pitkin, jota kautta tämä on osallistunut kilpailuun. Osallistujan tulee avata ja vastata viesti, jossa voitosta ilmoitetaan 10 vuorokauden sisällä viestin vastaanottamisesta. Muussa tapauksessa palkinto voidaan arpoa uudelle kilpailijalle.

Facebook ja/tai Instagram eivät järjestä tätä kilpailua eivätkä ole osallisia tähän kilpailuun millään tavoin.

Kilpailun järjestää Spotlight Festival yhteistyössä Day 2 Group Oy:n kanssa.

Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä kesken kilpailuajan.

Helikopterilento lähtee Festivaalialueen läheiseltä sijainnilta, jonka järjestäjä määritellään tarkemmin lähempänä tapahtumaa. Järjestäjä tarjoaa voittajalle taksikuljetuksen tämän kotoa (kuitenkin vain Helsinki/Espoo/Vantaa -alueella) helikopterilennon lähtöpisteeseen, josta jatkokuljetus festivaalialueelle suoritetaan helikopterilla.

Järjestäjä varaa oikeuden siirtää voittajan helikopterilentoa sään, teknisten- tai operationaalisten syiden tai muiden tekijöiden vuoksi, jotka estävät helikopterilennon festivaalipäivänä. Jos lento joudutaan siirtämään muulle päivälle kuin festivaalipäivälle tarjoaa järjestäjä taksikuljetukset festivaalialueelle sekä korvaavan sightseeing-helikopterilennon läheisenä päivänä.


Alla on Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin ylläpitäjä
  Rekisterin nimi
   Rekisteriasiat Lasse Laaksonen

   Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Henkilötietoja käytetään kilpailun järjesteämiseen sekä markkinointitarkoituksiin sekä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain mukaisesti.

   Rekisterin tietosisältö Asiakasrekisteriin tallennetaan muun muassa: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, mahdolliset kanta-asiakkuudet, vuokraukseen liittyvät tiedot ja maksutapatiedot

   Rekisterin tietolähteet Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään ja/tai kilpailuun osallistuessa ja ostoihin liittyvistä tapahtumista. Henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös Väestörekisterikeskuksen ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

   Tietojen luovutus tai siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Tietoja voidaan luovuttaa ainoastaan viranomaisille.

   Rekisterin suojauksen periaatteet Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä Day 2 Group Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

   Kielto- ja tarkistusoikeus Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakasrekisterissä olevat tiedot. Asiakkaalla on myös oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa tai muuta markkinointia varten. Asiakas voi tehdä kiellon ilmoittamalla siitä kirjallisesti Day 2 Group Oy:lle postitse.
   Spotlight Festival
   29.7.2017 @ Hernesaaren Ranta